• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ABTO-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Costa Adeje
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Costa Adeje 2019

x
Vakantie Costa Adeje 2019
In de gemeente Adeje op Tenerife is Costa Adeje dé toeristen trekkende badplaats. Ruim twee miljoen vakantiegangers bezoeken jaarlijks deze badplaats. Maar deze populariteit kwam pas tegen het einde van de negentiger jaren vorige eeuw op gang. Daarvoor was het een heel gewoon havenstadje. De late opkomst van toerisme naar de badplaats droeg ertoe bij dat voornamelijk in de oude binnenstad nog veel van de oude historie bewaard is gebleven. Alle bouwactiviteiten in de toeristische sector zijn inmiddels al enige tijd geleden afgerond. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie vakantie in Costa Adeje in 2019 overnachten in de mooiste hotels en vakantieparken!

De leukste bezienswaardigheden in Costa Adeje op een rij

Behalve de authentieke binnenstad van Costa Adeje is ook op de rest van Tenerife ontzettend veel te zien en te doen. Zo is de top van de vulkaan El Teide niet alleen het hoogste punt van het eiland, maar tevens van heel Spanje. Het beklimmen ervan loont de moeite met een spectaculair uitzicht. En niet slechts in Egypte zijn er piramides, op Tenerife kent men de mysterieuze piramides van Güímar. Enorme kunstcollecties zijn te bewonderen in de vele musea die het eiland rijk is en de stad zelf biedt nog alle mogelijkheid tot sportiviteit in en op het water. Daarnaast zijn enkele excursies zeer de moeite waard. Een boot vaart regelmatig uit vanuit de jachthaven om dolfijnen en walvissen te spotten en een bezoek aan het piratendorp Masca is een ware belevenis. Daarnaast zijn in de jachthaven van Costa Adeje diverse duikscholen gevestigend waar u uw PADI-brevet kunt halen.

Het bijzonder vulkanisch landschap van Tenerife

In de natuurparken op Tenerife ziet u de meest exotische flora en fauna en het landschap bestaat uit steile berghellingen. En dan is de kustlijn van Costa Adeje waarschijnlijk de langste die u ooit gezien hebt. De stranden zijn bij elkaar zo’n vier kilometer lang en negen van deze stranden zijn geschikt om te zwemmen. Zoals ook de oorspronkelijke bodem van het eiland, zijn de meeste stranden bedekt met lavazand. Zandstranden zijn er echter ook te vinden. Voor alle stranden geldt dan weer wel dat parasols en ligbedden beschikbaar zijn en ook douches zijn standaard aanwezig. Helemaal leuk is dat de boulevard over de gehele lengte van de kust doorloopt; winkelen, terrasjes pakken of gewoonweg lekker lang wandelen kan hier dus allemaal!

Mondain dineren en uit in stijl

Costa Adeje behoort dankzij de altijd aangename weersomstandigheden tot de meest populaire winterzonbestemmingen. Als u niet gebonden bent aan vaste vakantiedata kunt u dus wanneer dan ook terecht in de badplaats. Wat betreft dineren is het idyllische plaatsje een topbestemming. Snackbars met namen als ‘Friet van Piet’ of goedkope drankgelagen vindt u hier zeker niet, daarentegen wel restaurants en cocktailbars van niveau. Deze badplaats is duidelijk de beste bestemming voor copieus genieten tijdens avondenlang dineren.

Meer over Costa Adeje >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.be
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01