• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ABTO-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Playa del Inglès
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Playa del Inglès 2019

x
Vakantie Playa del Inglès 2019
Playa del Inglès is de meest bekende badplaats van Gran Canaria, dat tot de Canarische Eilandengroep voor de westkust van Afrika behoort. Inmiddels leeft de plaats van toerisme, maar daarvoor zorgde landbouw voor de grootste bron van inkomsten. Een hele verandering dus, van boerendorp naar badplaats, maar de transformatie is goed gelukt, te zien aan de grote aantallen toeristen die jaarlijks hun vakantie in de all inclusive resorts of hotels van Playa del Inglès doorbrengen. Vergelijk de prijzen van het uitgebreide aanbod en boek snel uw vakantie naar Playa del Inglès in 2019.

Geen moment verveling

Een beetje badplaats is tegenwoordig veel meer dan een badplaats alleen. Zo ook Playa del Inglès, waarbij in de buurt een authentieke rumfabriek en een dierentuin te vinden zijn en ook een aquapark ontbreekt niet. De Dedo de Dios (vinger God’s) en het Cruz de Tejeda zijn absoluut het aanschouwen waard. Evenals dorpjes meer het binnenland in, waar de authentieke cultuur van Gran Canaria geproefd kan worden. Daarnaast behoren kamelensafari’s, bootexcursies, paardrijden en zelfs extreme sports tot de mogelijkheden in en rond de badplaats. En tel daar nog de drie shoppingcentra en het bruisende nachtleven in Playa del Inglès bij op. Genoeg activiteiten dus om uw vakantiedagen mee te vullen!

De natuurlijke schoonheid van de omgeving van Playa del Inglès

Wat betreft natuur doet Gran Canaria het ook goed. Het eiland is ontstaan door vulkanische activiteit en het landschap kenmerkt zich dus door bergen. Het eiland is plaatselijk erg vruchtbaar en groen; andere gebieden zijn daarentegen juist zeer droog. De bergen fungeren als scheidingswand tussen het droge zuiden en vruchtbare noorden. De stranden bestaan uit fijn, wit zand en lopen door in een bijzonder duingebied. Bovendien heeft u vanaf het strand een adembenemend uitzicht op het berglandschap. Het strand van Playa del Inglès is voorzien van faciliteiten als ligbedden en parasols, en daarachter op de brede promenade vindt u boetiekjes, barretjes en restaurants in overvloed.

Een mediterrane keuken op het altijd zonnige Gran Canaria

Het klimaat van Playa del Inglès kenmerkt zich door warme zomers en milde winters; altijd aangename temperaturen voor een zonvakantie dus, want ook de temperatuur van het zeewater is het hele jaar door warm genoeg om te zwemmen. Het klimaat heeft bovendien effect op de keuken; in Playa del Inglès wordt oorspronkelijk mediterraan gekookt met Spaanse invloeden. Echter, de restaurants in de badplaats vertegenwoordigen vrijwel alle internationale keukens. U vindt dus ongetwijfeld iets naar uw smaak!

Meer over Playa del Inglès >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.be
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01