• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ABTO-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Puerto del Carmen
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Puerto del Carmen 2019

x
Vakantie Puerto del Carmen 2019
Puerto del Carmen. Van vissersdorp tot dé toeristische bestemming op het Canarisch eiland Lanzarote; dat is de ontwikkeling die Puerto del Carmen doormaakte. De uitgestrekte stranden bestonden uiteraard al, maar in de loop der tijd is een ruim zes kilometer lange boulevard aangelegd met restaurants, gezellige bars, boetiekjes en nijverheidszaakjes. Sfeer en de indrukwekkende uitzichten doen de rest. Geen wonder dat het authentieke plaatsje zo in trek is; ervaar zelf een vakantie naar Puerto del Carmen in 2019!

Een gunstige ligging op alle fronten

De ligging van Puerto del Carmen is in twee opzichten gunstig. Ten eerste heeft de badplaats geen last van de vaak op het eiland aanwezige passaatwind. En dankzij het aangename klimaat op Lanzarote is Puerto del Carmen het hele jaar door geschikt voor een zonnige vakantie met zeewatertemperaturen van in ieder geval 19 graden Celsius. Daarnaast is de badplaats een goede uitvalsbasis om de rest van het eiland te ontdekken, want alle plaatsen zijn hiervandaan binnen een uur per auto te bereiken. Van het gehele eiland heeft Puerto del Carmen de grootste concentratie verblijfsaccommodaties, dus voor iedere vakantiewens een passend logement. En speciaal voor u hebben wij een selectie van het gevarieerde aanbod alvast vergeleken!

Hoogste gevoelstemperatuur van Lanzarote

Door de gunstige ligging op het eiland wordt u meer beschut tegen de wind, de(gevoels-)temperatuur stijgt hier dan ook net iets verder door. Ook treft u hier de langste zandstranden van het eiland, dit zijn Playa Blanca en Playa de los Pocillos.

Puerto del Carmen heeft een mooie boulevard met diverse winkels, bars en nachtclubs

Er is een behoorlijke boulevard vlakbij de haven te vinden, hier zijn talrijke winkeltjes, bars, restaurants, nachtclubs en andere gelegenheden te vinden.

Meer over Puerto del Carmen >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.be
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01