• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ABTO-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Cycladen
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Cycladen 2019

x
Vakantie Cycladen 2019
De Griekse eilanden worden al jaren druk bezocht door toeristen uit heel Europa. Ook Nederlanders zijn er dol op, vanwege het heerlijke klimaat, de ongedwongen sfeer en de prachtige natuur en cultuur. Misschien nog wel iets specialer zijn de Cycladen. Deze eilandengroep bestaat uit relatief kleine eilandjes, die in de Egeïsche Zee liggen. De Cycladen lijken soms wel op een schilderij. De typisch witte huisjes met blauwe deuren, daken en ramen, de windmolens en de pittoreske kerkjes en haventjes geven u het idee dat hier de tijd heeft stil gestaan. Door met een boot van eiland naar eiland te varen krijgt u een mooi totaalplaatje van deze prachtige Griekse eilandengroep.

De onderlinge verschillen tussen de eilanden

De eilanden verschillen onderling niet veel, maar genoeg om een bezoek aan elk eiland te brengen. Zo kunt u op het eiland Amorgos de klassiek Griekse cultuur opsnuiven door bijvoorbeeld het Byzantijnse klooster, ‘Panaghia Chozoviotissa’, te bezoeken. Dit klooster is in de rotsen aan de kust van het eiland gebouwd en daarom zeer uniek te noemen. Houdt u meer van zon, zee en strand, dan bent u op het nabij gelegen Naxos aan het juiste adres. Spendeer tot slot een avondje op Santorini, waar de romanticus zijn geluk niet op kan. Op dit idyllische eiland kunt u genieten van prachtige zonsondergangen.

Het eilandklimaat

Het mediterrane klimaat is heerlijk. Warme zomers met weinig regen, vaak een verkoelend windje en veel zonuren per dag en zachte winters, waardoor de landen rond de Middellandse Zee ook in de wintermaanden prima te bezoeken zijn. Uiteraard heerst er ook op de Cycladen een mediterraan klimaat. Dit klimaat zorgt in combinatie met de weelderige sfeer, de unieke rust en de paradijselijke omgeving voor een zeer aangename omgeving, waar u tijdens een vakantie op één van de Cycladen goed van kunt genieten.

Meer over Cycladen >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.be
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01