• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ABTO-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Kenia
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Kenia 2019

x
Vakantie Kenia 2019
Kenia is een land voor de avontuurlijke vakantieganger. U kunt hier lekker op vakantie in het oosten van Afrika. Maak een schitterende safari en bezoek de prachtige natuurparken. Daarnaast zijn er een aantal prachtige hotels in het land, bijvoorbeeld in de buurt van de stad Mombasa. Een vakantie in Kenia in 2019 wordt een onvergetelijke ervaring!

Strandvakantie in Kenia

Kenia heeft ontzettend veel te bieden. U heeft bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om lekker te relaxen op het strand. In de buurt van Mombasa zijn er fantastische stranden te vinden. Op deze witte zandstranden aan de Indische Oceaan kunt u naast relaxen diverse watersporten beoefenen.

Diverse excursies tijdens uw vakantie in Kenia

U kunt tijdens uw vakantie in Kenia meegaan met verschillende excursies. Zo kunt u bijvoorbeeld op safari gaan en de Big Five (de olifant, de neushoorn, de leeuw, het luipaard en de buffel) ontdekken. Enkele plekken waar u prachtige dieren kunt zien zijn Masai Mara, Samburu en Tsavo. In verchillende hotels is er meer informatie te vinden over deze en andere excursies. Een dergelijke excursie mag niet ontbreken tijdens uw vakantie in 2019.

Meer over Kenia >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.be
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01