• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ABTO-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Costa Blanca
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Costa Blanca 2019

x
Vakantie Costa Blanca 2019
De Costa Blanca is een regio in het zuidoosten van Spanje. Hier genieten vele Engelsen en Nederlanders van de zon, de zee en de rust. U kunt tijdens uw vakantie aan de Costa Blanca verblijven in een hotel, een appartement of op één van de campings. Deze verblijfplaatsen liggen overwegend aan de kust. Nabijgelegen steden als Sevilla en Marbella zijn zeker een bezoekje waard en beschikken bovendien over luchthavens waar u vanuit diverse Nederlandse steden naartoe kunt vliegen. Bekijk ons aanbod en kies voor een vakantie aan de Costa Blanca in 2019!

Stranden

De Costa Blanca is een kuststrook van 218 kilometer. Over deze lengte zijn er zo’n vijftig stranden met een blauwe vlag. Dit is een keurmerk voor een schoon en veilig strand. Aan het strand vindt u altijd voldoende barretjes en restaurants. Tevens zijn er gedeeltes waar u heerlijk kunt watersporten. Leuke badplaatsen aan de Costa Blanca zijn onder andere Benidorm en Albir.

Klimaat van de Costa Blanca

Aan de Costa Blanca schijnt de zon ruim driehonderd dagen per jaar. Met name in tussen april en oktober is het hier geweldig weer. Het aantal zonuren ligt in deze periode tussen de 8-11 en het is constant ruim boven de twintig graden. In de warmste maanden - juli en augustus – wordt het al gauw midden/eind dertig graden.

Meer over Costa Blanca >
1 Vakantie

Hotel Kaktus Albir


Spanje • Costa Blanca
  • Lounge
  • Livemuziek
  • Buitenzwembad
  • Kinderzwembad
Vind hier de voordeligste aanbieder!
Vergelijk Vergelijk reisaanbieder Vergelijk reisaanbieder Vergelijk reisaanbieder
3 aanbieders

Vakatoo.be
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01